Header

Lovcamper i Göteborg och Oslo!

Publicerad 2019-03-04 08:59
Våra populära Lovcamper fortsätter! Under Sportlovet genomförde vi en camp i Göteborg och under Norges Vinterlov genomfördes en camp i Oslo.

I Göteborg var det 54 spelare och i Oslo, där vi har ett fint samarbete med Vålerenga, hade vi 49 deltagare.

Camperna har genomförts i flera år och är en utvidgning av vår sommarhockeyskola. Ambitionen att möta flera spelare under en större del av säsongen och på så sätt försöka sprida Frölundas spelidé. Tidigare under säsongen har vi besökt Fredrikshamn och Lidköping. Många av våra besökare på sommarhockeyskolan kommer från Danmark respektive Norge så där har Frölunda förhoppningsvis många fans. Att det blivit just dessa orter beror på önskemål från värdklubben som önskat ett samarbete. Mycket uppskattat från vår sida.
På camperna har vi alltid tränare från vår organisation och förstås gärna lokala ledare som önskar hjälpa till. Ett mycket bra tillfälle att utbyta erfarenheter. I Göteborg var det Andreas Terner, Daniel Eriksson, Linus Börjesson, Peter "Trötter" Andersson, Pontus Lägge och Göran Pegenius som var ledare. I Oslo var Ted Andrén med istället för Andreas Terner och Pontus Lägge. Alexander Pettersson från Bauer var också på plats med utrustning som spelarna kunde prova på isen.
På alla våra camper har Alexander Pettersson från Bauer varit på plats med utrustning som spelarna testat på isen. Ett bra inslag under skott-träningen.
Vi vill tacka alla spelare och tränare för två härliga camper.

Göran Pegenius
Md md md instagram hem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub